Hallo,

Mijn naam is Marloes Rabelink - Cornelissen, een sociale moeder van 43 jaar.

Ik woon samen met mijn vrouw en kinderen in de Fazantstraat in Brummen. 

 

Na 21 jaar met veel liefde in de zorg te hebben gewerkt vond ik het tijd voor iets nieuws. Omdat ik het altijd gezellig vind om kinderen om me heen te hebben ben ik vanaf April 2020 gestart als gastouder en ben ik aangesloten bij gastouderbureau viaviela.

 

Ik heb mijn MBO 2-helpende diploma gehaald, wanneer ik ben doorgegaan met de MBO 3-zorgkundige opleiding waar ik ook mijn diploma van heb. Verder ben ik in het bezit van een certificaat van het oranje kruis: EHBO baby en kind gevolgd bij Livis. Ook heb ik door mijn werk in de zorg veel ervaring opgedaan en cursussen gevolgd. Bv: medicatie trainingen, BHV en communicatiecursus. 

 

Het mooie aan gastouder zijn is dat je meer individuele aandacht kunt geven aan de kinderen omdat het kleinschalig is en de opvang bij mij in een huiselijke en warme sfeer plaats vind.

Voor mij is het erg belangrijk dat er een goede klik is tussen uw kind en mijzelf, maar ook zeker met u als ouder/verzorger. Op die manier kan uw kind zich veilig voelen waardoor hij/zij zichzelf kan zijn en zich goed kan ontwikkelen op zijn/ haar eigen tempo en manier.

 

Door in overleg met u te gaan probeer ik het ritme van thuis aan te houden. Dit zodat ik een veilige basis kan zijn voor uw kind als u er niet kunt zijn en uw kind helpen met de ontwikkelingen die hij/ zij doormaakt. Dat is voor mij het allerbelangrijkste.

Ik heb voldoende materiaal om samen te knutselen, spelen, leren, slapen en lekker buiten te zijn!

 

Wilt u een keer langskomen om te kijken of kennis te maken? Dan bent u van harte welkom!